Ahad, 24 April 2011

Now AVAILABLE!!!

4/24/2011 08:58:00 PTG

Salam...

wow lama sungguh aku tidak mengemaskini blog ini.. entah lah bukan setakat raja lelabah ada tetapi entah apa-apa lagi yang ada.. mungkin hantu Kak Limah pun ada kat dalam ini.. haha

sebenar semester ini aku sangat sibuk, memang sibuk betul.. dengan praktikum bioperubatan, projek tahun akhir dan sebagainya. tapi alhamdullilah akhirnya siap juga final copy thesis aku.. dah selamat sampai di bilik Dr. See Too dah pun walaupun terlambat sedikit 1 hari..huhu

sekarang aku masih bercuti.. haha.. pelikan orang lain sibuk exam aku senang-senang duduk di rumah.. haha.. ye la menenagkankan fikiran setelah sibuk dengan thesis dan segala bagai.. huhu

yang sebenarnya aku exam hanya satu sem ini. hah satu?? haha mesti tak percaya.. exam aku 2 may 2011.. bila lambat lagi jadi aku baliklah kerumah berehat-rehat..

oklah setakat ini dahulu sambung nanti ye..

salam ~(@_,@)~

3 comments:

hanisah berkata...

akhirnya ko hapdate blog..haha..
tahniah2.
wehh...remove link blog hakim..
ade malware..

Mohd LukMan berkata...

haha..

owh yg mana xde pun..

gud luck.. aku rabu bru balik.. haha.. tgh uruskan sal dermasiswa yayasan perak.. cari duit nak sambung master..huhu

Tanpa Nama berkata...

kejap saya, kejap aku...

takde keseragaman jiwa(Affizal, 2010)

:P


LEA