Rabu, 8 Julai 2009

Bismillahirahmanirahim...

7/08/2009 12:41:00 PTG


Salam...

dah hampir 3 bulan aku tak update blog ni.. entah dah berapa organisma seni dah membiak dalam blog aku ini.. hoho.. Seperti yang disunatkan kita memulakan sesuatu dengan nama Allah, jadi aku mulakan balik blog aku dengan kalimah itu.. yelakan masuknya semester baru ini, wajah pun dah baru, pakaian pun baru(baru basuh da), kasut pun baru(padahal ketat), badan pun baru (bertambah gemuk la, duduk rumah je) dan yang penting UMUR aku pun dah berubah..hehe

sebenarnya aku rasa malas nak tulis blog ini sebab kat rumah aku tak ada internet.. kalau pergi CC bukan tak tahu mahal.. 1jam pun RM1.50... kalau dah masuk CC tu mestilah berjam-jam... dalam tak sedar pulak tu.. ishk.. selepas itu masuk je USM ingat nak mulah blog tapi USM dah sekat Blogspot... lepas itu internet kat tempat aku lembab pulak.. skype, ym gtalk pun tak bolah nak log in.. hah... bosan sahaja kat bilik...

sebagai permulaan pembaharuan ini aku pun ubahlah rupa bentuk blog ini.. tapi aku tahu ia tak cantik pun.. setakat ini sahaja yang aku mampu buat.. sesiapa yang pandai-pandai tu ajala aku ni..huhu.. kalau diperhatikan bayak warna blog aku ini ungu dan hijau... sebenarnya ungu dan hijau adalah warna kegemaran aku... tapi bukan aku mencuri warna USM tau...

dahulu masa kecil aku suka warna merah sebab nampak garang.. aku pun sebenarnya suka berkawan dengan orang yang garang.. huhu.. sebenarnya orang yang garang kebayakkannya berhati baik.. macam orang selalu cakap jangan menilai sesuatu daripada rupanya sahaja... lepas itu aku mula mengemari warna ungu dan hijau...

banyak lagi yang nak cerita ini, terutamanya peristiwa masa cuti semester lepas... tapi cukuplah setakat ini dahulu.. nak pergi lab. petang ni...

di kesempatan ini aku ingin mengucapkan SELAMAT KEMBALI KE USM kepada bloger yang belajar di sini.. huhu...

Wasalam.. ~(@_,@)~

7 comments:

hanisah berkata...

eh...murah ape cc kat tmpat ko..
kat kwasan2 umah aku, rm2 k0t... aku pn dh lpe..haha!
btw, sem ni aku xde smangat lgsung nk blaja. xtau npe..lalalaala~

Mohd LukMan berkata...

la nape xde smgt lak??
cj xbagi semangat ke.. huhu

lea berkata...

cc kat umah aku lagi best...
free jer..
tu yg rajin aku cc time cuti..
jgn jeles=p

ko suke org yg muka garang?
i think i know..wink;)

hanisah berkata...

haha..ke situ lak.
klw nk stadi, kne dtg dr dri sndiri laa..
inner drive yg plg penting..
pe org lain ckp pn, klw dri sndiri xnk stadi, x jd gak...kan?
adehlaa..
da pr0blem is within me..
so, aku pn xtau cmne..haha!

chanz berkata...

tukar le background tuh..

Mohd LukMan berkata...

lea: xjeles pun :P eh itu tiada kena mengena antara yg masih hidup atau telah meninggal dunia....

nisah: alah nanti ko blajar b.jepun semangat lah kan.. haha..

chanz: ajaq r aku camna nak buat...

Tanpa Nama berkata...

get connected and invite your friends. join us on USM Bloggers