Ahad, 22 Ogos 2010

Presentation

8/22/2010 02:22:00 PG

Salam..

isnin nih 23 ogos 2010 aku ada "presentation" untuk proposal kajian aku untuk projek tahun akhir.. wah punyalah sibuk aku sampai aku "deactivate face book".

bukan apa kalau benda itu masih ada aku tidak dapat membuat kerja.. apabila aku mencari0-cari maklumat mulalah tangan ini mengomen-gomen di "wall" muka buku itu..

itulah sebabnya aku terpaksa... hoho


"wish me luck for that presentation"

wasallam ~(@_,@)~

7 comments:

lunar wolf berkata...

..G.O.O.D L.U.C.K!!!~ ;)

Ira Iraie (軽快) berkata...

Proposal presentation. menakutkn je bunyik..huhu
tp xper, Jia you!! :D

hanisah berkata...

all the best luk! ^^
smoga dr.see too x tnye mcm2.
huu.. aku wsau gila! T_T

cj'alhafiz berkata...

haha...sian ko man. seb baik sem ni ak tak kaco ko sgt kan. eh2...tak kaco langsung... btw, i'm wishing u all da best k. someone said to me, if things happen because of the luck... it's meaningless... so, kalo bg yg the best u'll satisfied with your work. be strong my friend..

p/s: miss ur suara...wahahaha!!!

Mohd LukMan berkata...

thanx kawan2.. luna ira

nisah: dr see 2 tya aku leh jawab... yeah haha

cj: haha.. senget je.. papepun thanx

lea berkata...

senget la che joe, sempat lagi tu...haha

cmne presentation?

Mohd LukMan berkata...

ok je lea hoho