Selasa, 27 Oktober 2009

...ku tunggu sampai kau mahu...

10/27/2009 09:07:00 PG



Salam.

tahuj di atas adalah satu bahagian dalam corus lagu Putuskan Saja Pacarmu nyantian PUSPA..
lagu nih tetiba menjadi idaman aku padahal aku memang kurang meminati lagu-lagu baru terutama dari seberang.. aku kan meminati RETRO.. apapun mungkin lagu ini ada kaitan dengan kehidupan aku kot, haha silalah hayati liriknya.. kalau anda hendah lagu ini emain sahaja kepada aku: lukvista@gmail.com atau pergilah download di mana-mana website mendownload lagu..

ST12 – PUSPA (Putuskan Saja Pacarmu)

kau gadisku yang cantik

coba lihat aku disini

di sini ada aku yang sayang padamu

kau gadisku yang manis

coba dekat aku disini

di sini ada aku yang cinta padamu


walau ku tahu bahwa dirimu

sudah ada yang punya
namun aku tunggu sampai kau mau


reff: woo woo
jangan jangan kau menolak cintaku

jangan jangan kau ragukan hatiku
ku kan selalu setia menunggu
untuk jadi pacarmu

woo woo
jangan jangan kau tak terima cintaku

jangan jangan kau hiraukan pacarmu

putuskanlah saja pacarmu

lalu bilang I LOVE U padaku


walau ku tahu bahwa dirimu
sudah ada yang punya
namun aku tunggu sampai kau mau


ulang reff 3 kali

enjoy..
Wassalam ~(@_,@)~

5 comments:

hanisah berkata...

haha~

ko kan g forum bicara hati: love is cinta..

ingat pe ustaz tu ckp..

klw xde niat utk kawen, usah dilayan prasaan tu..

wakaka~

stadi2!

Mohd LukMan berkata...

hehe
weh aku ada niat nak kawen tau, siap nak p umah dia lagi.. hehe

siapa 'dia'?? entahlah belum ditemui

AnNe berkata...

'lagu ada kaitan dengan kehidupan'..?
haha...~
ak nak tau gak, sape 'dia' tu...
ni msti ada minat kat sape2 ni...
hehehe...~
tyme nk exam, orang sbuk dengan lecture notes, dia sbuk berjiwang lak...
haha...~
gurau2...(^-^)v

Mohd LukMan berkata...

kakak jangan sibok.. huhu

kasi tau kat 'awak' ko baru tau.

ada la kot sikit.. normal lah kan.. hik3

sebab dah tension gan lec note r kena berjiwang skit.. hik2

AnNe berkata...

lorr...
aku kan kakak...
msti la nk tau ttg adik...
hehehe...~
sape plak 'awak' aku tu..?
ada ke?
x tau pn...