Selasa, 23 Mac 2010

Wah jadi model!!

3/23/2010 12:36:00 PG

Salam..

*************************************************************************************
catwalk
*************************************************************************************

haha.. memang lawak.. tetiba aku boleh jadi model.. masuk pertunjukan fesyen..

pada majlis makan malam bioperubatan yang diadakan pada 20 mac lalu aku telah masuk pertandingan pertunjukan fesyen.. ini semua sebab penglibatan yang agak kurang, jadi kami pihak penganjur terpaksalah masuk.. pasangan aku YHo.. haha

nih beberapa snap.. yang nih saja buat masa sekarang aku sempat upload.. tengaklah model ini, pakaian murah-murah ja pun aku pakai.. semua termasuk kasut dan asesori tambahan dalam RM 100 ++... yang budak2 perempuan lagi lah.. ada yang mencecah 200 isk2.. grad lah punya pasal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~












~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ok2 nak sambung study.. CA, OSPE, report, byk lagi lah kerja..

Wasallam ~(@_,@)~

19 comments:

hanisah berkata...

luk...kasut ko chantek! aku ske!

baju pn!

tie pn!

haha..


by da way...td ade lg org ckp mse dinner ko cam sgt gentleman...pastu cam btggjwb...cam bgaya gak laa...

then mse presentati0n ptg td pn ade org ckp ko cmtu. ahaha~


h0pefully leh boost ko pnye self esteem..^^

lea berkata...

yeker nisah?
wah..wah lukman..
pasni ko mesti akan dpt byk peminat..hehe

komen aku pada baju ko: ok kowt. Aku xpandai sgt komen2 ni...huhu

AnNe berkata...

Lukman:
knapa kamu bpasangan dgn Yho?
gay kah?
haha...~
gurau2...=

Nisah:
mamat ini sangat gentleman kah?
hahaha...~ x caye... x caye...=P
(hehe... tuan empunya blog, jangan mrah ek... gurau2 je...)
XD

cj'alhafiz berkata...

peweeetttttt!!!!!
man....ko gojes..ada style. haks!!!
sakan nampak jadi model.........
mana dapat tie silver?!!!
aku mau!!!!!!!!!!!

DarkArtz berkata...

perghhhh..............
luk menggoda...........

hanisah berkata...

ahaha~ bkn nisah yg ckp luk gentleman,... org lain yg bgtau nisah. huhu.. yg ckp dia bgaya tu pn sme..n0t me. haha!

Mohd LukMan berkata...

nisah: ceh, pujian ke perlian hoho

lea: xde maknanya rmai peminat.. biar r cam skrang.. huhu

anne: ceh itu bkn gay, gay buat ehem2.. g pun xbaik berpasangan yg bkn muhrim.. haha..

cj: tai tu waiho punya.. nak pinjam r tuh

dart: goda apanya?? aku masih pakai baju.. hahah

hanisah berkata...

asal lak ckp aku perli?

sje je nk bgtau ko. tp klw ko rse aku perli, fine.. have it your way~

Mohd LukMan berkata...

haha ala nisah jgn marah.. tuh ayat cover malu je r.. nway thanx.. @_,@

AnNe berkata...

ha...~
nisah da mrajuk...
lain kali cakap je la thanx...
kan senang...
malu2 lak dia...
ssah tau nk tnggu orang puji...

Mohd LukMan berkata...

haha..

chanz berkata...

ntah..sian nisah..org puji kata perli!

kot la aku..aku knfem perli..wakakaaa

hanisah berkata...

hakim: xpe2.... aku x kesah pn.
ppl always misundersto0d what im saying. kdg2 better aku snyap k0t. tp...ble aku senyap, org ckp aku sombong or ade x puas ati pape lak. haiz. aku pn xtau nk watpe. oh well. screw it.

Mohd LukMan berkata...

ala nisah jgn r majok.. hoho xberniat camtu pun seyes tgk ati aku yg suci nih.. hola.. aku jest ckp2 sebb cover malu je r.. laki nih dia xdirect cam pompuan ko kena knl laki.. dia suka tapi kekadang dia xkan bagi tau, dia marah tapi dia xzahirkan cuma diam.. ko kan ada bf nanti ko phm r pragai laki.. hola

hanisah berkata...

xde sbb nk maj0k ngan ko. xde faedah pn...

hm...sape ckp aku phm laki? aku x phm pn~ T_T

fatehah noorani berkata...

Hebat a budak2 laki biomed bergaye.. budak laki MR dah la sikit, drssing pun boring je aku tgk ;P

Mohd LukMan berkata...

haha.. yeke?? korang xkasi theme yg gempak skit.. hehe

khairina berkata...

model usm ni...kt umt pn xde lg model..hehe...nice

Mohd LukMan berkata...

haha.. xde ek, ambik sya murah je upahnye.. hehe