Sabtu, 7 Mac 2009

bismillahirahmanirahim...

3/07/2009 03:00:00 PG

'Dimulakan dengan bismilah, disudahi dengan alahdulillah, begitulah sehari dlm hidup kita, mudah2han dirahmati Allah' teringat lak lagu Rahan ni.. hehe.. banyak org sebenarnya lupa tuk mulakan sesuatu ngan bismilah, sebab 2 lah apa yg depa wat x jadi .. bila xjadi molalah nak salah org ni org tu... cam aku nih lah.. hkhik... sebab tulah aku mulahkan blog ni ngan kalimah keramat tu.. mudah2han dpt dikongsikan ngan kwn2 AMIN

yeye.. dpt gak aku mulakan blog nih.. act aku memang lama dah nak publish tapi sebok gila sem 2 nih.. dulu igatkan masa tahun 2 nih makin x sebok rupanya tangapan aku tu salah haha... dlm kesibukan depa duk bjaq patho aku lak sebok duk wat blog... ni pasai Lia r, kwn aku kat USM ni, dia duk perli aku men playground kat Kuala Koh ri2.. so aku nak komen dia xblh lak coz aku xdak akaun blogger.. 2 yg aku wat nih..

anyway klu ada apa2 yg perlu aku perbaiki blog nih comen dripada hampa dialu2kan... besala baru nak blajaq buat blog.. Ptn:

nota pathology memang panjang,
nota anatomy panjang lagi;
klu ada masa yg panjang,
kita leh jumpak lagi...
(p/s Sila ratekan pantun aku nih ek 1: sgt bagus, leh publish kat buku antologi SEHIJAU WARNA DAUN, alah sujek KOMSAS masa sek menegah 2: bagus, 3: sedang2, 4: teruk, 5: memang teruk, xpandai wat pantun)

sebab apa tjk blog aku FUTURE?? nanti ada masa aku cereta kat hampa... bye

8 comments:

lea berkata...

eh..eh..ade nama aku la...
hehe...bangga seyh ko sebut nama aku kat blog ko
dh la first entry..hik3

tapi xkan sebabko nak komen blog aku..
ko wat blog..xlogic sungguh..huhu
btw...selamat ber'blogging'
heee~~~

CJ-alhafiz berkata...

gyahahah!!!!
kulit putih, pemalu, friendly....
bwahahaha!!!!! papun
hahaha........
hahahaha!!!! hahahaha!!!!

chanz berkata...

takyah akaun..guna anonymous sudah...openID pon bleh..

Luk M@n berkata...

alah lea saje je aku bagi alasan tu.. hehe.. xnampak sangat cam aku nak wat blog nih...
alah ramai dah tau blog aku.. act aku nak rahsiakan terutama kat Hakim n Che Jo.. dorang pengkritik no 1

Luk M@n berkata...

kpd CJ.. jgn jelous lak biar r.. ada X sudah...
=P

Luk M@n berkata...

kpd chanz: aku xtau la....

chanz berkata...

che joe. jom gelak ramai2~~

huahuhauhuahuahuahahahhahaha!!! uhuk2

tiap kali aku buka page ni mesti aku ketawa sakan kat bilik

lea berkata...

hahaha..
ckp jela ko nak buat blog
xpayah jaja nama aku pulak
hik3

aku pun nak tergelak bace blog ko ni...
hahahahahaha....