Selasa, 7 April 2009

Hidupku tanpa komputer peribadi

4/07/2009 03:39:00 PTG

salam..

masuk hari ini sudah satu hari aku hidup tanpa komputerku... aku baru sahaja balik daripada rumah semalam.. selepas cuti pada Minggu Ulangkaji.. aku balik rumah pada hari khamis selepas peristiwa yang berlaku pada hari keputeraan baginda al-sultan kelantan.. lebih kurang 4 hari aku di rumah akhirnya aku kembali ke USM

sebenarnya aku meninggalkan komputer aku untuk kegunaan adik aku.. dia nak siapkan kerja rumahnya.. maklumlah dia akan menduduki SPM tahun ini..

aku pun tanpa berfikir panjang memberikan sahaja dia pinjam.. lagipun kalau aku tiada komputer mungkin aku dapat belajar lebih.. biasalah kalau ada komputer nih bangun je pagi mesti terus hidupkan komputer.. kadang-kadang tak tidur malam mengadap komputer..


ini hanyalah hiasan semata-mata (bukannye laptop aku ek)

jadi bila dah tiada komputer nih mungkin aku akan ada lebih masa untuk menumpukan perhatian kepada pelajaran terutamanya kepada subjek PATOLOGI ASAS... (mudah-mudahlah huhu) tapi masalahnya aku terpaksa menabahkan diri untuk menghadapi situasi baru ini.. haha... aku post entry nih pun menggunakan komputer Azmir..

kepada kawan-kawan bloger aku, DarkArt, Che Jo, LeaButterfly, Quzie, Chanz, Hanisah n sesape saja yang melawati blog aku... aku mengambil kesempatan ini mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT BULAN PEPERIKSAAN dan GOOD LUCK mudah-mudahan kita akan beroleh kejayaan atas usaha kita sendiri.. tiada kejayaan yang datang bergolek,

berakit-rakit ke hulu,
berenang-renang ke tepian;
bersakit-sakit dahulu,
bersenang-senang kemudian.

wasalam ~(@_,@)~

7 comments:

lea berkata...

azahiri..adik yg baek..
ko pulak abg yg baek..
hehehe..

menyempat pulak ko nak post entry ni yer...
dh la pijam laptop org..iskh3..
haha

btw..good luck
sori everything...
sori ek kalo ko terasa pape ngan aku..
kena mitak maaf coz nak exam..
nanti x lepas 3 pulak..
huk3

DarkArtz berkata...

komputer peribadi??
bukan komputer riba ke???
kenapa tak tulis laptop saja, kan senang..........
laptop pun digunapakai dalam bahasa melayu.........
kalau aku tak silap lah......

hanisah berkata...

nme aku ade lam wish list ko..yay! haha..trimas2...aku sgt2 perlu luck utk dis sem.. gud luck gak! jgn asek pk lapt0p ko je...haha...

AnNe berkata...

tulis la nama ak gak - Nadia...
haha... saje nak tayang nama...
=P
hehe...~
gud lark jugak ye...=)

Mohd LukMan berkata...

lea: haha. aku nih pemaaf... aku pun same gak ek.. klu selalu sakat ko ngan Hakim.. huhu.. jgn terasa ek.. org tua kata mula2 xnak pas2 mesti nak hahah...

darkart: manalah aku tau.. sirilah weh.. aku dah xlarat nak gaduh ngan ko...

hanisah: memang r.. terpaksalah aku lupakan laptop kesayangan ku ...

AnNe: dah wish pun nama Nadia tu kat entry jogging hehe...

lea berkata...

aku terasa neh..
aku berjiwa sensitif taw...
xmo maafkan ko!
hahahaha ;p

Mohd LukMan berkata...

tak nak maaf xpe.. hakim akan maafkan