Isnin, 27 April 2009

Saat yang dinanti telah tiba!!!

4/27/2009 09:19:00 PTG

sukanya aku nak habis exam dah...

salam...

wah akhirnya dalam tidak sedar aku hanya akan menhadapi satu sahaja lagi paper... seronoknya aku rasa...

pada mulanya aku merasakan yang bulan peperiksaan ini amat lama dan memenatkan tapi apabila telah sampai ke penghujungnya dapat pula perasaan engan berpisah dengannya.. huhu... macam bulan puasa pula kan.. manis di akhirnya.

betul aku rasa macam sedih pula hendak tinggalkan bulan peperiksaan kali ini.. haha... tapikan bulan peperiksaan kali ini memberiku seribu makna.. nak tau sebabnya.. adalah, malas nak cerita...

tapi perasaan gembira, puas, sedih dan kecewa pun ada.. bukan sahaja ditujukan kepada kertas peperiksaan tapi atas sebab lain juga... macam-macamkan.....

tapi tak apa.. selepas exam ni aku ingat nak jalan-jalan sekitar kelantan.. ronda dari bachok di utara ke kuala krai di selatan.. haha round kelantan tuh... nak tenangkan fikiran kononnya..

cuti nih pun tak tahu lagi apa pengisiaannya.. takkanlah nak duduk rumah je, buat menghabiskan beras ja.... haha...


aku ingat kalau boleh nak timba pengalaman. aku ingat nak tolong Dr Rapeah kalau dia perlukan pembantu dalam reserchnya kat sini.. aku pun tak tahu dia ada buat reserch apa. nanti aku pergi tanya dia..

tapi tulah dengan duit yang dah kehabisan ni susahlah nak sara hidup kat sini... lagipun aku tak ada kawan yang nak join sekali.. jomlah korang.. huhu....

ok jumpa korang next sem ek... wish u all the best for last paper and selamat bercuti...

dan lepas ni bermakna habislah tahun dua pengajian aku kat USM ni... aku telah berjaya melengkapkan separuh perjuanganku... hanya tinggal separuh sahaja lagi

dan satu tahun sahaja lagi untuk aku berkerja kuat... final year nanti relex je kan.. huhu...


wasalam... ~(@_,@)~

2 comments:

hanisah berkata...

haha!
smangat2 nk abeskan 4 tahun kat cni..bag0s2..
tp kan...after grad, ko nk watpe?
aku mcm dh nmpak ape yg aku nk...
tp...mcm x sure lg...ko?
lalalala~

kErOpPi berkata...

huhuXD besshhnye dapat g jalan2..xajak aku!!~ heheXD